U bevindt zich hier » Home  » Werk »  Rekel Producties

Rekel Producties

Logo Rekel Producties Buitenbord Rekel Producties Binnenbord Rekel Producties Brief- en volgpapier Rekel Producties Enveloppen Rekel Producties Sluitstickers Rekel Producties Met vriendelijke groetenkaart Rekel Producties Visitekaartje Rekel Producties Achterzijde visitekaartjes Rekel Producties Achterzijde visitekaartje Rekel Producties

Voor Rekel Producties ontwikkelde Frank Grafisch Ontwerp een nieuwe visuele identiteit.
‘R gebeurt veel... Een rekel heeft de juiste neus en blik om de juiste onderwerpen en informatie te vinden.’ De huisstijl moet dit op een professionele, opvallende en volwassen manier laten zien.
Dit resulteerde in een huisstijl in rood en zilver. De rekel in een rode stervorm gecombineerd met sterke typografie. Dit alles in een zilveren landschappen van weide, struiken, bos, enz... De correspondentieset bestaat uit visitekaartjes, iedere persoon met een eigen illustratie op de achterzijde, brief- en volgpapier, enveloppen, With-compliments-card en sluitstickers.

Rekel helpt organisaties krachtig en onderscheidend te communiceren met audiovisuele middelen. Juist ook als een scherpe blik noodzaak is bij complexe boodschappen.
Rekel maakt audiovisuele producties in opdracht van bedrijven, non-profitorganisaties, omroepen, overheidsinstanties en communicatiebureau’s. Daarbij specialiseert Rekel zich in educatie, instructie, voorlichting en human interest.