U bevindt zich hier » Home  » Werk »  Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO)

Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO)

HCO Wat werkt op school HCO Versterk uw school HCO Versterk uw school HCO Verkeersleerkracht HCO Versterk uw school HCO Versterk uw school HCO Versterk uw school HCO Vanuit visie voor de klas HCO Vanuit visie voor de klas

Voor HCO/BAzaltgroep geven we vorm aan effectieve communicatie-uitingen ter promotie van hun diensten en producten. Doel is dat de accountmanagers hiermee overzichtelijk en doeltreffend kunnen communiceren met hun doelgroepen. Ook produceerden we brochures voor samenwerkingsverbanden van HCO.

Het HCO is het onderwijsadviesbureau voor scholen in Den Haag en omgeving. Vragen van leraren, directies en schoolbesturen, intern begeleiders, remedial teachers en andere onderwijsprofessionals zijn hun uitgangspunt. Ook professionals in de kinderopvang en peutercentra, en ouders en verzorgers kunnen bij het HCO terecht voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten: van leerlingzorg, advies op maat en coaching, tot open trainingen, seminars en congressen. Daarnaast brengt het HCO regelmatig nieuwe publicaties, lespakketten en andere producten uit: handige hulpmiddelen voor op school, in de klas of thuis.